Vill du göra din bil snyggare?

Har du tröttnat på bilens utseende eller är det så att den behöver fräschas upp lite? Det går att göra bilen snyggare så väl som att få den unik. Det genom att satsa på bilfoliering. Det går förvisso att lacka om bilen, men ofta är det bra mycket billigare med att så att säga klä om den. 

Att "klä om bilen" kallas för helfoliering eller carwrapping. Alternativet till detta är som sagt omlackering men det är både är dyrare och mer omständigt. En del tänker att man kan bara göra detta med nyare bilar eller företagsbilar, men det funkar på alla sorters bilar. Enda kravet är att det inte finns rost på bilen. Om man gör en korrekt utförd montering av folie på bilen så håller det mellan 8 till 12 år beroende på vilken folie man väljer. På Solfilmskompaniet finns det en hel del foliering att välja mellan. 

Andra sätt att pimpa upp bilen på

Det går även göra andra saker med bilen, för att få den snyggare. Du kan satsa på nya fälgar till exempel eller sätta solfilm på bakrutorna. Det så att de blir tonade. Det går även att styla om den med nya avgassystem, strålkastare, baklampor och så vidare. Du kan även pimpa upp bilens insida, med olika teknikprylar, stereoanläggningar med mera. Eller sätta in nya säten, kanske en sportstol för dig som kör?

Se även till att alltid hålla bilen ren och snygg, både på utsidan och insidan, för det gör mycket för utseendet det med.

 

18 Aug 2020