Smart använda glasförsegling

Något som kan vara bra att satsa på för din bil, det är en så kallad glasförsegling. Det förbättrar både säkerheten och komforten för dig som förare. Då det finns många olika typer av glasförseglingar till bilar så kan det vara bra att jämföra dem. Det kan du göra på bastitest24.se.

Att se till att skydda din vindruta lite extra är inte fel. Genom att använda dig av glasförsegling så får din vindruta ett bättre skydd samt att det även gör att den klarar av regn, smuts, skräp och vind bättre.

Olika typer av glasförseglingar och glasbehandlingar

Det finns många olika produkter för glasförsegling eller glasbehandling för bil och dessa är i tre huvudtyper. Det är de som appliceras med svamp eller duk, de som har en inbyggd applikator samt de som är på sprayflaska. 

Den som ska appliceras med en svamp eller duk är lite svårare att få till bra, men resultatet blir väldigt bra och håller länge. 

De som har en inbyggd applikator är enklare att applicera och håller också länge, men inte lika länge som den ovanstående.

När det gäller de glasförseglingar som är på sprayflaska, så är de lätta att applicera, men de håller inte alls lika länge. Det är inte heller en riktig glasförsegling, utan snarare en slags  glasbehandling för din vindruta.

Fördelar med glasförsegling

Det finns många fördelar att göra en glasförsegling. Du får en vindruta som håller länge samt är renare. Du får en förbättrad sikt och det gör det säkrare att köra. 

8 May 2023