Dags återupprätta Mercedes otjänta rykte

Mercedes-Benz har många gånger helt oförskyllt blivit beskyllt för att vara en lite gubbig bil, och som många zigenska romers favoritbil - en utskälld bil, helt oförtjänt, enligt min mening. Mercedes-Benz är en otrolig bil med mycket körglädje. En lyxbil som förtjänar att vara var mans bil. Bilen som har hela paketet för den moderna människan. Här finns navigationspaket, med inbyggd GPS, dödvinkelskamera, fjärrstyrd bränsledriven värmare, led-strålkastare, infällbar dragkrok och skinnklädd inredning förstås. Och så det viktigaste; 0,49 liter bränsleförbrukning per mil vid landsvägskörning.

Jönsson bil tillgodoser dina behov av bil

Här har du en handlare som du kan nämna vilka behov du har av bilmodell, färg, utrustning, pris och finansiering. Jönsson bil finns på s-jonssonbil.se och är lätt att hitta till. Dessutom kan de komma med bilen till dig som bor i närheten av Viken, Skåne. Så vad sägs om att slå ett telefonsamtal och sedan vänta på att bilen kommer hem till dig redo för en provtur? Det är inte alla bilar som gör det. Just sayin'.

Jönsson bil har 30 år med Mercedes-Benz

I mer än 30 år har Jönsson bil handlat med Mercedes-Benz och har levererat mer än 9000 bilar. De har för vana att lämna bilarna hemma hos kunderna istället för att de ska komma hela vägen till bilhandeln. Det är bara ett exempel på hur kundorienterade de är. Om ett företag väljer att handla in bilar, kan de på exakt samma sätt uppfylla företagets önskan vad gäller bilarna, utrustning, funktion och finansiering. Bättre bilhandlare är svårt att hitta. Gör som 9000 andra köpare och testa du med.

13 Oct 2017