Få all bilinfo på samma ställe

Hoppas du inte känner igen dig i klippet. Det är den här typen av bilförare vi inte vill möta i trafiken. Det är bara på skämt och inte illa ment. Det är bara så roande att tänka att det finns den här typen av bilförare från helvetet. Du som har haft bil ett tag har säkert fått chansen att köra bättre än de i klippet. Vad är det egentligen som gör någon till en bra förare? Många kanske skulle säga att de är duktiga förare om sig själva, men skulle andra säga det?

När bilen behöver service

Med jämna mellanrum behöver bilen service. Det känner du säkert till. Vissa gör det självmant, andra gör det först när bilen av någon anledning lägger av. Att bara gå med den till service är aningen för sent när något har gått sönder på bilen. Då är det billigare för dig att gå innan det gått sönder. Att köra bilen nöter ner den, beroende på hur du kör den och hur ofta. De som köpt eller sålt begagnade bilar vet vilken skillnad det kan vara. Äldre dam med tillgång till garage brukar vara favoritsäljaren. Det innebär att hon inte bränt bildäcken i något stadsracinglopp, bara för att nämna ett exempel. Män är mer benägna att köra hårt och vårdslöst än gamla tanter, även om motsatsen givetvis också finns.

Vänd dig till Jonssons bil

Bor du i Örebrotrakten vänd dig då till Jonsson Bil och trailer för en service av din bil. Bor du inte i trakten, hitta all den information som du behöver på www.fbt.se. Här hittar du allt du behöver veta om begagnade bilar, bildelar, verkstäder och MC delar.

4 Oct 2017