Importera en Dodge?

Funderar du på att importera en bil? Kanske en Dodge Ram? Dessa bilar importeras från USA och sker genom olika aktörer. En av dessa är Exclusive Cars. De är en av Sveriges största fristående importör av premiumbilar. Men hur fungerar det att importera en Dodge Ram?

Hur går det till?

Att importera en bil med hjälp av Exclusive Cars är enkelt. Du kan till exempel kontakta dem via ett formulär på deras sida. Eller så ringer du dem. Förklara vad det är för bil du söker. De kommer sedan att komma med en offert på din bilimport. Du får förslag på en eller flera bilar och det helt utan kostnad. De kan även hjälpa till med finansiering på din Dodge Ram, genom leasing eller avbetalning. Väljer du en av bilarna de föreslår så kommer ett köpeavtal upprättas. Sedan beställer de din bil. När den levererats kan du hämta din bil!  Så att köpa en importerad bil är lika enkelt som att köpa en som redan finns här. Det är bara lite längre leveranstid.

Varför satsa på en Dodge Ram?

Dodge Ram är en av de bäst säljande pickuperna i världen. Köper du en sån här bil så kommer du märka att den är mycket komfortabel och kan konkurrera med många familjebilar. Kupén är snygg och bekväm och bilen är även utrustad med en mängd bra saker och teknik! Det är även en bil som håller högsta kvalitet! Kika på den på Exclusive Cars hemsida så får du själv en uppfattning om den.

20 Nov 2017