Jonsson Bil - Peugeot

Om du går i tankarna att skaffa dig en Peugeot så finns det en bra bilfirma som heter Jonsson Bil. De ligger i Nasta och har sålt bilar sedan 1977! De är faktiskt en av Sveriges största återförsäljare på just Peugeot, men de erbjuder även begagnade bilar av andra märken. Jonsson Bil är auktoriserade för Peugeot, vilket är viktigt när man ska köpa ny bil. Att handla av en bilhandlare som är auktoriserade inom just det märke man tänker sig köpa, gör att man garanterar sig att göra en affär med en handlare som är väl utbildad inom produkterna samt även alltid har den senaste tekniken och utrustningen. Om du inte har chansen att besöka deras bilhall, så kan du kika på både Bilweb, och Blocket.se för att se en del av deras utbud inom bilar.

Inte bara bilar

Jonsson bil erbjuder inte bara nya och begagnade bilar, de har även:

  • Serviceverkstad
  • Plåtverkstad
  • Reservdelar
  • Däckhotell

Man kan boka service hos dem via nätet eller telefonen om det är något som behövs göras på den Peugeot man äger. Om du behöver en bil att låna under tiden så kan de fixa det med till bra villkor.

Däckhotell

I tidigare inlägg har jag skrivit om däck och att det är viktigt att se till att byta till sommardäck i god tid. Men vart ska man då göra av vinterdäcken? Jonsson Bil har ett smidigt däckhotell där du kan lämna in dem för förvaring!

10 Apr 2015