Köp dina sommardäck hos Nordendäck

nordendack.se hittar du billiga däck online. Nordendäck har ett stort däcksortiment och säljer kvalitetssäkrade vinterdäck, sommardäck, fälgar och kompletta hjul. Oavsett om du behöver sommardäck till personbilen, lastbilen eller motorcykeln så är det hit du ska vända dig. När vintersäsongen är över så är det viktigt att se till att byta till sommardäck. Du hittar billiga sommardäck hos Nordendäck

Köpa sommardäcken på nätet?

Att kunna sitta hemma i lugn och ro och beställa hem dina däck är något som uppskattas av många. Det är enkelt att få fram vilken typ av däck du behöver, samt att du har många däcktillverkare att välja mellan. Sortimentet är stort och priserna låga. Om du vill kan du beställa däcken på nätet, men få dem levererade till din närhet. Detta eftersom Nordendäck har över 1000 partners som de samarbetar med. Av dem är det ungefär 600 som kan ta emot leveranser. För dig som kund innebär det att du kan få dina däck levererade till en av dessa partners som finns i din närhet. Du kan även få dem monterade på din bil.

Nordendäck – Rätt val av däck

Nordendäck erbjuder dig fri frakt från 2 däck, öppet köp i 30 dagar samt möjlighet till monteringsservice hos någon av deras partners. Du kan dessutom använda en enkel sökmotor på deras sida för att hitta rätt sorts däck. De däcktillverkare de bland annat saluför är premiumdäck från:

  • Michelin
  • Continental
  • Goodyear
  • Nokian

 

Nordendäck har även däck i mellanklass från bland annat Kumho och Sava, samt bliigare däck från märken som Nankang och LingLong.

Gör bra däckval!

konsumentverket.se kan man läsa om hur viktigt det är att välja däck som är energimärkta. Däck påverkar nämligen bränsleförbrukning, samt miljön. Hos Nordendäck hittar du passande däck som följer dessa rekommendationer.

26 Feb 2015