När du tar ditt kort!

Ska du ta körkort? Du kanske har bråttom och behöver ta körkort under kort tid. Då kan du gå en intensivutbildning. Då kan du gå en körskola på tre veckor.

Körkort på tre veckor

Ena veckan handlar om att köra på halkbana Västerås. Då lär du dig att köra och manövrera bilen på halt underlag. Det är en mycket viktig del i körutbildningen. , den tredje är det meningen att du ska göra kunskaps- och förarprovet. Det är inte hela dagarna som du går i körskola . Mycket tid kommer att finnas för att du ska kunna läsa teorin kring bilkörning.

En annan veckangår åt till något som är en riskutbildning Västerås. Den handlar om risker, som att använda alkohol eller droger i samband med bilkörning. Men det kan även handla om att inte vara tillräckligt utsövd, eller ha ett riskfyllt beteende som kan påverka både din egen men även andras säkerhet.

Intensivutbildningen kräver fokus

Eftersom du går på dagarna i körskolan kan du bara jobba på kvällarna, eller inte alls. Men det är lika bra, för kunskaperna i bilkörning och själva körlektionerna kommer att ta all din uppmärksamhet. Sedan har du ju resten av sommaren på dig att göra annat. Lycka till med körskolan!

30 Sep 2017