När du vill ha service av bilen

Behöver du en service för din bil och bor i Vallentuna trakten? Råkar det dessutom ha en Jeep, Fiat, Honda, Alfa Romeo, Lancia, Rover, Chrysler, SsangYong, Abarth, Dodge eller en Kia då har jag bilverkstaden i Vallentuna för dig. Är du intresserad kolla gärna in www.minbil.se. Där har de originaldelar för de elva bilarna jag nyss nämnde. Här kan du köpa både ny och gammal bil om du så vill.

Här servar de din bil

Min bil organisationen har vuxit mycket på kort tid. I Bromma hade Bromma Bil & Motor AB som har specialiserat sig på asiatiska bilar, som Subaru, Honda, Hyundai och Ssangyong men på Min bil kan du komma med vilken bil som helst. De ahr kompetensen att serva alla bilmärken. Bor du i Vallentuna, är det onödigt att behöva åka långt för att då en service av sin bil. Det ska inte vara bökigt att få bilen servad. Givetvis kan du alltid boka via nätet, när som helst som du kommer på att du behöver serva den. Kommer du med bilen till denna verkstad och lämnar den där, kan du behöva få låna en annan bil, eller en cykel för att komma hem igen. Och det kan du på Min bil.

Sätter bilägaren i fokus

Där sätter de bilägarna i fokus och förstår hur viktigt det är att ha en bil som fungerar i vardagen. Därför har de vitt skilda bildelar, kan de flesta b ilmärken och ger bra råd för att bilen ska fortsätta fungera bra.

14 Dec 2017