Spara på ryggen med en domkraft

Tunga lyft är något som ofta är en vardag på både lager och verkstäder. Men för att du inte ska förstöra din rygg eller skada knä och axlar så är det bra att låta bli att göra det för hand varje gång. Investera i en domkraft från domkraft.nu istället! Med en domkraft så skyddar du inte bara dig själv från skador, du effektiviserar dessutom arbetet, då det går snabbare och är enklare med en domkraft. Lagergiganten tänker på att det ska vara ergonomiskt att arbeta och därför har de satsat på att ha flera typer av domkrafter som passar olika typer av lyft och arbeten.

Flera varianter av domkrafter

Lagergiganten hittar du flera typer av olika domkrafter. De domkrafter de erbjuder är smidiga, säkra och kan lätt fällas ihop för förvaring eller för transport. Bland annat kan du hitta dessa domkrafter hos Lagergiganten:

 

  • Gaffellift
  • Ståldomkraft
  • Tådomkraft
  • Hydraulisk domkraft
  • Maskindomkraft

Stort sortiment hos Lagergiganten

Lagergiganten erbjuder helhetslösningar för både lager och verkstäder. Produkter som förenklar och underlättar lagring, förflyttning, arbetssätt och mycket mer. Bland annat kan du hitta smarta ergonomiska arbetsbord och tillbehör men även datorskåp, rullbanor, verkstadsskåp och mycket mer. Det är enkelt och smidigt att beställa från Lagergiganten via nätet. Du slipper fakturaavgifter och om du beställer över en viss summa så får du dessutom fri frakt. Hela sortimentet hos Lagergiganten hittar du på nätet och du kan även beställa direkt där, eller kontakta kundtjänst om du har frågor eller behöver hjälp. Smarta och förmånliga erbjudanden kan du få i mail-korgen om du prenumererar på deras nyhetsbrev. Om du är aktiv på sociala medier så kan du hitta dem på Facebook men även på Twitter. Se till att effektivisera och förenkla din arbetsplats redan idag, med produkter från Lagergiganten.

13 Mar 2015