Trakk och elektroniska körjournaler

En elektronisk körjournal från Trakk underlättar för dig som företagare och för de som kör för dig. Om du har ett behov av att effektivisera och förenkla era körningsloggar så kika in på elektronisk körjournal.se. Här kan du läsa om Trakk som satsar på framtiden! Du hittar flera olika sorters positioneringstjänster som riktar sig både till dig som företagare men även privatpersoner och organisationer som även de har behovet av att bokföra körningar. På Trakks hemsida kan du läsa om hur en elektronisk körjournal kan förenkla och effektivisera era körningar. Alla Trakks tjänster fungerar till flera olika sorters enheter och du kan skräddarsy det så som du vill ha det.

Tydliga rapporter

Elektroniska körjournaler är främst för företagare och deras behov. Trakk satsar på att utveckla världsledande GPS-lösningar och med sin elektroniska körjournal som du kan få tillgång till via nätet så kan du ta del av det. Den elektroniska körjournalen är till för redan installerade körjournaler och kan ge rapporter som visar:

  • Klockslag
  • Adresser
  • Kikometerantal
  • Noteringar på karta och i excel

Elektroniska körjournaler kan stoppa fusket!

I en debattartikel på SVD kan vi läsa om att elektroniska körjournaler är här för att stanna. Även om de har utretts för att kränka integriteteten så är de ett ypperligt sätt att kontrollera och stoppa fusk. Det i längden kan innebära stora sparade summor för väldigt många företagare. En undersökning som gjorts visade att av 1200 svenskar så var det fyra av tio som använde företagsbilen för privat bruk, det var åtta av tio som inte visste om att de måste kunna bevisa att de inte kört privat om en kontroll skulle genomföras och två av tio struntade helt i att föra en körjournal. En elektronisk körjournal skulle underlätta för alla.

27 Aug 2015