Utbilda dig inom projekthantering

Ta en paus från bilmekandet och gå en projektledarutbildning, det kan faktiskt gynna dig i ditt nästa bilprojekt. Oberoende av om du har erfarenhet från projekt eller är helt ny, så är det bra att kunna projektledning. I dagsläget jobbar väldigt många i projektform, både företag, organisationer och olika föreningar, men även privat är vi engagerade i projekt utan att vi tänker på det. Intetsägande saker som att planera en resa med familjen, fixa ett födelsedagskalas eller renovera en gammal bil, faller alla under kategorin projekt. I synnerhet om man är flera som ska bidra.

 

Utveckla rätt verktyg

För att ha bäst chans att lyckas så bra som möjligt med sitt projekt behöver man relevant kunskap. Ledarskap & Projekthantering AB är experter på att lära ut sådan kunskap. Detta företag har utvecklat sin projektledarutbildning så att den är i linje med PMI och IPMA (de två stora organisationerna som driver arbete i projektform framåt i världen). Efter avslutad utbildning blir man certifierad enligt IPMA på nivåerna B, C och D. Kurser i projekthantering finns att läsa som intensivkurs på fem dagar, alternativt i lugnare tempo under en period på cirka fem månader.    

 

Behöver jag vara en stark ledare för att gå utbildningen?

Nej, även om vissa personlighetstyper har lättare än andra att leda, så är det en förmåga som alla kan lära sig. Utbildningen kommer att utveckla dina ledaregenskaper och utvidga din kunskapsbank. Det enda du själv behöver tänka på är att dyka upp med ett glatt humör, en hälsosam hunger efter kunskap samt ett starkt självförtroende. 

30 Nov 2016